Mak datin sex mobile hillbilly dating

Kisah yang ingin saya ceritakan adalah berdasarkan cerita yang sebenar. Aku merupakan seorang Executive disebuah firma Kewangan di KL dan sudah berkahwin dan mempunyai anak.Aku telah berkenalan dengan seorang wanita (dah kahwin pun)yang berasal dari Singapura secara tidak sengaja semasa melayari ruangan chatting.waktu itu entah kenapa nafsu seks aku terasa kuat sekali sehingga bila masuk chatting asyik nak ajak chatters perempuan sembang pasal sex (sememangnya aku kuat seks sampai orang umah aku tak tahan dikerjakan oleh aku).aku geram sebab kalau boleh aku nak jilat air pantat dia…tapi kena tunjuk baik jangan gelojoh…selepas kissing aku start jilat badan dia bermula dari tetek dia, puas aku nyoyot sambil aku geselkan batang aku celahh-celah pantat dia.dah mula berdengus bila aku sampai kebahagian pantat dia…mmmm..begitu jelas sekali dan cantik sekali pantat dia bila aku sudah berada dicelah kangkang dia…aku suruh dia buka kangkang luas-luas supaya mudah aku untuk menjilat pantat dia…mmmmm..aku terus jilat pantat dia yang penuh dengan air dia…dan sedut air yang mengalir.merengek kesedapan dengan matanya nampak dalam keadaan stim…terus mainkan lidah aku dicelah2 pantat dia sambil mencari biji kelentit yang aku idamkan dan aku gentel sepuas2nya.berada di dalam kesedapan sampai terangkat-angkat bontot aku kerjakan.mani dia mengalir dengan banyak bila aku jilat tanpa henti..(favourite aku tuh)..ahhhhh..ahhhh.sayang…dalam lagi..

Mula-mula rakan kongsi, lama kelamaan bertukar menjadi pasangan kekasih!Secara kebetulan aku layanlah seorang chatters yg sudi layan seks chat dengan aku dan bermula dari situlah pertama kali aku telah menjalinkan hubungan suka sama suka tanpa ikatan dengan wanita tersebut..saja acah aku nak jumpa dia dan ajak dia main.pun layan.dia ajak aku datang ke hotel tempat dia menginap dan aku dengan berdebar-debar sambut pelawaannya dengan hati kejap terbuka kejap tertutup,tapi ok gak kalau dapat kata aku dalam hati..Sejurus aku sampai di hotel aku talipon wanita tersebut yang mana ikut perjanjian kitaorang berjumpa kat coffea house dulu,last-last dia kata takut terserempak dengan member dia kat bawah,jadi dia suruh aku naik atas ke bilik dia.dapatkan no bilik dia dan dengan rasa debaran masih ada aku menuju ke lif.Anuar tidak mahu ambil risiko jika percutian mereka diteruskan.Selepas itu mulalah berlaku pergolakan antara Anuar dan Mui. Separuh gila dibuatnya apabila Anuar nombor telefonnya. Membeli ‘cinta’ lelaki dengan menabur wang ringgit dan harta.

Search for Mak datin sex mobile:

Mak datin sex mobile-86

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Mak datin sex mobile”

  1. In major cities like Buea, regional capital of Cameroon’s Southwest region, some of the IDPs have elected residence there, given that the security challenges are better than the interior communities where they are escaping from.